Det känns som en hel evighet sedan jag uppdaterade något stickat och nej jag har inte slutat sticka men min tid räcker inte för tillfället till allt som jag skulle vilja, så det blir något varv här och något där när jag hinner. Idag har jag dock varit flitig med mycket annat och ett nytt mönster kommer snart ut i webshopen. Fint så.

Det som jag har på stickorna just nu är bland annat något jätte sött till lillan i den uberfina rost färgen från Sandnes garn och mönstret jaa, det är också från Sandnes garn. Resultatet får ni se sedan när det är klart.

Så skönt att ibland bara sitta och sticka utan att behöva tänka som jag kan göra när jag stickar från ett färdigt mönster och när jag tröttnar på färdiga mönster då gör jag helt enkelt egna, nya. Något av det bästa jag vet.

Nu skall jag ta kväll och förhoppningsvis lägga mig innan midnatt så att jag är pigg och utvilad när mina juveler vaknar, innan ottan!

Kram och sov gott!