Reklam.

Lite nytt som först landade på min farstubro och nu har det äntligen hittat sin plats i min shop.

Kläder som är unika och annorlunda, en liten kollektion med endast en till två storlekar av varje. Precis det som jag gillar och som känns som vi, där allt går hand i hand med det jag gör. Jag ogillar att köpa mycket till en liten peng, hellre väljer jag med omsorg ett plagg där det finns en tanke bakom och som kan användas och gå i arv från barn till barn tillsammans med det handgjorda.

Knast by Krutter har sin källa i de nya nordiska designtraditioner och startade sitt brand 2012 i Danmark. Designen är bekväma och väl genomtänkta så att barnen kan röra sig fritt i lek genom livet och materialen är otroligt mjuka och sköna.

Här är ett litet axplock av några favoriter som tjejerna kommer att ha på sig under våren och sommaren och redan har de fått sina favoriter. De tycker att det är så roligt att ibland få annat än stickat också.

Här hittar du till Knast by Krutter.

Har du några favoriter?