En väldigt händelserik och intensiv vecka avslutades på bästa sätt med kalas för Juno Mae som har fyllt fyra år och för Lilo Kay som fyller två år om en vecka.

Inom drygt en vecka så har vi målat om köket, ordnat gårdsloppis, haft ett barnkalas och besök av ett inredningsteam från södra Finland som har gjort ett reportage hemma hos oss. Sonny Lou har börjat i förskolan, jag har jobbat och kört ut ett nytt mönster för teststickning samt att också Robin har jobbat som vanligt och idag kalas nummer två.

Nu pustar jag ut och hoppas på en lite lugnare vecka för oss alla.

Gårdagen spenderades i köket och vår ugn blev bokstavligt talat överhettat och gav upp långt innan jag ens var klar. Hmmpf.

Jag gjorde en elefanttårta, två marängrullar, hemmagjord glass, muffins, och minipizzor. Antagligen hade jag fortsatt hela natten om vi inte hade fått besök och om inte ugnen hade strejkat. Tack och lov för det, allt räckte gott och väl och kvar finns en massa rester.

Övertaggade ungar som knyckt till sig lite chips och väntade på att gästerna skulle anlända.

Och tadaa, de första gästerna dök upp och kvar blev jag och kameran.

Hon som fattade genast vad paket var.

Hon fick så många paket och än har hon inte ens fyllt år. Hon kommer säkert vara helt oförstående när vi bara ger henne ett ynka paket på den riktiga dagen.

Det är bra med hjälpande händer så att det går snabbt att få bort pappret.

Juno Mae fick (oväntat) en liten stickmaskin av min storasyster som för övrigt lärde mig att sticka när jag var fyra år 😉

Dock är jag inte lämplig att lära min dotter med det likasinnade temperament att sticka så Jasmine med lite längre tålamod tog på sig den rollen.

Bästa mormor och morfar ♥

Och bästa dockmamman som i skrivandes stund ligger tillsammmans med sin nya docka under täcket och sussar sött.

Tusen tack för ett fint kalas och för alla fina presenter, det var två lyckliga tjejer som somnade ikväll.

Nu tar jag också godnatt!

Kram!