image-29-09-2016-at-15-07

image-29-09-2016-at-15-07-1

image-29-09-2016-at-15-07-4

image-29-09-2016-at-15-07-3

Det här är jag, Juno Mae Lily Victoria, men egentligen borde jag heta Stina det säger mamma, hon tycker att jag liknar Stina i Saltkråkan.

Jag kallas oftast för rosenknopp eller lillan men när mamma blir arg på mig säger hon bara JUNO MAE, men jag bryr mig inte fast mamma blir lite arg på mig ibland då skriker jag bara högre, det brukar hjälpa. Jag skriker ganska ofta. Ibland skriker jag direkt från morgonen om storebror tittar på mig fast jag inte vill, eller om mamma lyfter upp mig ur sängen två sekunder innan jag bestämt mig för att stiga upp, eller om hon ger mig en morgonpuss på fel kind. Sånt gör mig riktigt arg och då brukar jag slänga leksaker och kasta mig på golvet, och ibland övar jag mig att gå i högklackat, men bara när jag är arg.

Jag kan också vara glad och då strålar jag som solen. Jag härmar allt som alla säger och det finaste jag brukar säga till mamma är, älttar dig (älskar dig). Jag är bestämd och vet vad jag vill och när jag inte vet vad jag vill eller får som jag vill, då blir jag så frustrerad och skriker fast jag egentligen inte vill. Jag är helt underbar och go och kan charma hela världen, jag älskar skor och blomjord, stoppar allt man kan i munnen, älskar att busa med storebror, drar katten i svansen och kattmat det är inte så illa det heller. Men det allra, allra bästa är lilla handen min och mammas famn.

Och såklart är jag den sötaste på hela jorden ♥