Nu har jag äntligen fått packat in alla klappar och det blev trots allt lite mera än jag hade tänkt, jag vet inte varför jag alltid glömmer vad jag köpt och tänker att det skall bli en mager jul tills det helt plötsligt är ett helt berg av paket. Nåja, de är ju glada över ett par strumpor så alla kläder och nyttosaker som de behöver har jag sparat till julen och packat in.

Nu ligger allt i bastum med en förhoppning att Sonny Lou inte skall komma på att låsa upp och hitta alla paket, för då blir det kalas. Själv är jag helt matt i kroppen efter kvällens julhandling och klappbestyr, tror att jag kommer sova riktigt gott i natt.

img_2879

Här är bilder från förra årets julafton..

img_2837

Så galet hur mycket som har hänt under ett år. Tänk om man kunde konservera lite på burk.

För ett år sedan förstod jag inte varför jag var så trött under julen tills det gick upp för mig att den bästa julklappen låg i min mage ♥

Nu får vi fira hela familjen tillsammans, tänk vilken rikedom.