Det har varit väldigt lugnt på stickfronten för min del, eller för mina egna barns del. Stickat har jag gjort men mest beställningar till andra små barn.

Juno Mae ser ut att bli utan julklänning om det fortsätter i den här takten, jag har en del kvar om man säger så och stickar man med lite tjockare garn är sytråd så tar det extra länge liksom.

Lilo Kays klänning är dock klar och jag blev super nöjd med både design, färg och garnval, det sistnämnda är helt fantastiskt. Designen kommer ni att få se senare, jag tänker ta tag i allt mönstergöra under julhelgen när jag får extra tid över (hehe) och skorna med sammetsband bara väntar på att miss rosenknopp skall dansa in dem.

Garnet jag har använt och använder till klänningarna är Arwetta Classic 80% merinoull, 20% nylon och är jätte mjukt och fantastiskt att sticka med, köpt från Marks & Rosengren och de underbara skorna har jag klickat härifrån (adlinks), skorna passar så väl till alla festligheter och vår ballerina fröken skulle helst ha dem under dygnets alla timmar.