Med bilder som ser lite mera harmoniska ut än vad det egentligen är säger jag hej från tomteverkstaden och det lite halv kaotiska läget.

Jag packar ordrar, jag skickar iväg paket, jag stickar, jag gör nappband, jag gör pälstofsar och mitt bland allt det där så hinner jag ha snöbollskrig med mina barn, laga mat, tvätta, blogga och tusen andra saker däremellan samtidigt som telefonen går varm. Yay för att mannen råkar ha semestern just den här veckan och yay för att jag har världens bästa jobb och karl.

Imorgon drar vi iväg på en liten miniresa med hotell, bad och julshopping eller vad det nu blir av det hela med tre vilda barn. Tydligen lär jag mig aldrig något och borde påminnas om att julefrid endast råder hemma när barnen har gått och lagt sig och att det hade suttit fint med den där tumistiden med mannen som vi aldrig haft. Kanske ett nyårslöfte till oss båda att ta det där steget och våga lämna barnen för en enda natt eller åtminstone en dag, men än är jag inte riktigt där. 

Blomkransen den gjorde jag på en mindre stressig dag när jag gästboggade för goa Kitty på Drömgården. Kransen som nu hänger lite på sniskan i ett av våra flottiga köksfönster och påminner om att julefriden inte ligger i tvättade fönster eller ej ♥