Det var som att vakna upp i morse till ett nytt liv, en ny vecka och en mycket mera välmående sådan än förra veckan, den som gick till historien, mardrömsvecka deluxe.

Visst har jag haft magsjuke fobi men aldrig förr har jag varit så rörande överens med mig själv om att det var sista gången vi gick utanför huset med våra barn så att de ens någonsin skall behöva utsättas för detta igen. 

Idag känner jag mig endast glad och tacksam över att vi för övrigt är friska och att det här är någonting som vi kan lägga bakom oss och så njuter jag lite extra över vårt hus som aldrig förr har varit så kliniskt rent som det är nu.

Alla täcken, sängläder, kuddar, överdrag, filtar, kläder och diverse saker som går att tvätta är tvättade, alla ytor, badrum, handtag, leksaker är desinficerade plus att jag har sovit och gått med engångshandskar för att inte sprida smittan vidare och aldrig förr har jag påstått att jag är någonting annat än galen och halvt hysterisk men detta var gränsen för vad jag vill uppleva igen.

Nu har jag gjort vad jag kan.

Så här mysigt i toaletten kan jag inte påstå att vi hade det förra veckan. Men nu så, och jag njuter.

Ha en skön vecka ♥