Inlägget i Samarbete med Vörå Handarbetsaffär.

Jag måste bara få visa vad jag har hållit på med den sista tiden, ett sprillans nytt mönster som jag har gjort till Sonny Lou.

Jag fick hem det underbara Drops Air garnet när min mamma var till Vörå Handarbetsaffär för ett tag sedan. Jag visste att det skulle bli något till Sonny Lou men inte vad så jag lade upp maskor på stickorna och började på och det är oftast då det blir bäst för mig, när jag får skapa under tiden.

Förra veckan tog jag tröjan av stickorna och den blev precis som jag hade tänkt, en modell som verkligen passar till Sonny Lou.

img_9366

Här är den, Sonny Lous nya Isbjörns Hoodie och han var lika nöjd som jag över den super sköna och varma tröjan. 

(Ps. Ni behöver inte vara oroliga att han frös, det tog mindre än en halv minut att ta några bilder så det var ingen fara)

img_9369

Sonny Lou har verkligen uppmuntrat mig varje gång jag har bett honom stå modell och sagt att den blir så fin. Dessutom så gillar han garnet, han som annars är väldigt kräsen när det kommer till garn som sticks och har flera gånger sagt att tröjan är så mjuk och skön.

Juno Mae och Lilo Kay kommer också att få var sin tröja så småningom.

img_9297

Jag ville att den skulle bli längre bak i ryggen eftersom hans tröjor oftast blir för korta baktill när han har så lång rygg, och jag tycker att detta är en modell som passar till honom.

img_9382

Läderknappar, en tofs på luvan, ficka och den lilla skinndetaljen – mera behövs inte.

img_9384

Nu ser mönstret ut å så här, en klottlapp som endast jag kan förstå.

Jag kommer dock att sticka upp tröjan från den minsta till största storleken och det här kommer att bli mitt första mönster med alla storlekar, mönsterändringar som skall bli teststickas innan jag ger ut det.

Men min fråga till er nu, finns det intresse av mönstret, bara så jag vet om det är värt att lägga ner ännu mera tid på att göra den ännu bättre?

#isbjornshoodie