I dagarna tog jag det senaste av mina stickor, jag som inte ens längre hinner sticka om man jämför med förr men jag är nöjd att det blev något till min lille “Emil” den här gången, han som är i behov av nya kläder mest hela tiden.

Mönstret har jag haft hemma väldigt länge och garnet handlade jag från Marks & Rosengren tidigare i vår med tanken att bli något helt annat till ett helt annat barn tills Sonny Lou såg garnet och sa att han ville ha en tröja i den färgen.

Sagt och gjort, det blev en Putty genser av finaste garnet i Sandnes tunn merinoull .

Vad gör man inte för mammas fina kille ♥

Du och jag Bosse.

Ömsesidig kärlek mellan dem båda och Bosse förstår att fly fältet när systrarna är i farten.

Inte utan min mysse och min bysse.

 

En tröja som kommer att följa med oss hela sommaren, till shorts eller långbyxor beroende på vädret. Mönster och garn kommer Sandnesgarn och finns tex att köpas hos Marks & Rosengren i Jakobstad.