Inlägget i samarbete med Marks & Rosengren.

Oktober månad var för mig en rosa månad, helt omedvetet så har det blivit både kläder och garn i ljuva rosa färger till flickorna och se här, vi fortätter in i november med färgen, inte skall vi ändra på ett koncept som är bra.

Senaste tillskottet i lillans garderob är den här koftan som kallas för höstlövjakke. Jag har haft den på stickorna ett tag men ville göra klart alla dop kläder först och nu äntligen har jag tagit den av stickorna.

Jag har länge kikat på det fina mönstret men jag har alltid haft så mycket annat på sticklistan att den blivit bortglömd tills den bara dök upp igen och så slog jag till med både garn och mönster.

img_8626

img_8594

img_8620-1

img_8611-1

img_8641

Jag blev så glad när jag väl bestämt mig för att göra koftan och hittade rätt rosa nyans hos Marks & Rosengren av Sandnes Duo, en blandning av merinoull och bomull. Detta är ett garn som är mycket roligt att sticka i och som dessutom passar bra till små bebisar utan att det sticks.

Minsta storleken på mönstret var från 6 månader men hon kan använda den redan som en kappa med uppvikta ärmar och så vet jag att hon dessutom har en fin kofta att växa i.

Garnet, knapparna och spännet till napphållaren finns hos Marks & Rosengren och mönstret har jag köpt HÄR.

Nu skall här bli rengöring av kåk, vi har ju nämligen ett dop på lördag och det går ju inte att bara sticka heller.

Ha en riktigt skön dag!