Idag har jag fått vara med om min allra första konfirmation som fadder, det är en milstolpe i livet, för mig och för fadderbarnet Hilda. Hon för att ha blivit konfirmerad och jag för att jag kanske håller på bli gammal.

Mina fina utanför kyrkan ♥

Jag vet inte riktigt hur vi tänkte när vi traskade hela familjen till kyrkan utan att ha barnvakt till åtminstone ett av barnen men nu har vi prövat på det här och jag var något svettigare när vi traskade ut.

En söt liten Lowa satt nära oss i bänken och hon skötte sig exemplariskt iallafall.

Inte trodde jag att den här dagen skulle komma så snabbt, det var ju nyss som hon låg i min famn, ett mörkt litet knyte med massor av hår och vi firade hennes dopdag ♥

Robin och Lilo Kay. Jag kan nästan skriva att han var min allra första kärlek, för gissa om jag var kär när han föddes och som vi slogs jag och min syster om vem som fick hålla honom först och hur länge, det är ett under att han har alla armar och ben i behåll. Mitt första syskonbarn.

 

 

Ett under är också att lyckas få till en bra bild på dessa två, Emil och hans lillasyster Lotta. Hyssen är där, fattas bara Bamsen och snickeboa.