Den här veckan har bara rusat iväg och det är torsdag redan men så brukar det vara när man ha roligt eller när det händer saker, som det oftast gör här hos oss, för dagarna hinner knappt börja innan vi måste lägga oss igen.

I tisdags hade jag stickkurs som blev väldigt mycket på svengelska och än en gång önskar jag mig språk i present, för med bäst resultat hade det franska språket gjort susen men nu gick det bra ändå med stickor, garn, gester och lite humor. Att alla kursdeltagare var så fantastiskt duktiga och målmedvetna med sina pinnar gjorde kvällen ännu bättre.

Det bästa är att alla kan komma oavsett färdigheter. På mina kurser har det varit allt från dem som redan kan sticka men som kanske behöver lite tips och råd till dem som inte vet hur man lägger upp maskor och de som också bara vill komma för att umgås. Så härligt.

Ett känt ansikte dök upp i tisdags, nämligen Jannike. Hon som jag har försökt locka med sedan i våras men som helt plötsligt anmälde sig i tisdags och döm om min förvåning när hon dök upp och levererade. Från att knappt veta hur man lägger upp maskor till att börja sticka med full fart en klänning till sin Elle.

Jag skall utmana henne lite om att vi vill se klänningen färdig till jul, eller hur Jannike? 😉

Dine som äger Marks & Rosengren fixar alltid så mycket gott fika till kvällarna, även om alla knappt har tid att slita sig från sina stickor så smakar allt så gott tillsammans med härliga människor.

Här är det full koncentration och ingen har ens tid att märka att jag är framme med kameran.

Nästa kurstillfället är  7 november kl 18-21 och än finns platser kvar även om det redan droppar in anmälningar.

Anmäla sig kan man göra till mig snellmanvictoria@gmail.com eller till Marks & Rosengren på tel.050-5184821. Kursen kostar 20€/kväll och då ingår kaffe med dopp.

Varmt välkomna ♥