Så där ja. Nu är det fredagskänsla med städat hus och till och med lite nybakat. Att jag städade lite extra hårt och tog ut svängarna ordentligt som jag inte har gjort på flera månader kan ha att göra med att jag gärna skulle välkomna lilla hjärtat till oss helst idag, så där lagom till fredagsmyset.

Plopp kunde det låta och kanske ett aj på sin höjd och så skulle fredagsmyset börja. Visst är det så enkelt att föda barn?

Ni hör ju, jag försöker peppa mig själv på en väldigt odramatiskt och snabb förlossning den här gången och tur är väl det att jag inte har ens en susning av hur det kommer att gå, och när den lilla babyn behagar komma till oss. Men hoppas på det bästa, det gör jag iallafall.

IMG_6947 (1)

Tänk så bra om du kom idag, då hade du fått känna såpa doften i huset och inte heller behöva ha sällskap av en massa dammråttor.

IMG_6939

Lite nybakta hallongrottor är väl inte så illa det heller, dessutom gjorda på massor av smör och årets hallonskörd.

IMG_6920 (1)

Om du kom till oss idag lilla vän, då är risken mindre att kalaskulan spricker, en kalaskulan full av bebis och hallongrottor är ingen bra kombination.

Men lilla vän, hur du kommer och om du kommer idag, imorgon eller om någon vecka så hoppas jag bara att din resa skall gå så smärtfri som möjligt, det är det viktiga.

Och visst, lite smärtfritt till mig själv också om jag får önska.

Med hopp om en fin fredag till oss alla ♥