Fredag igen och det är helt galet vad veckorna bara går, idag blir vår lilla tösabit en vecka äldre och jag fick riktigt tänka till igår hur många veckor hon blir, men kom fram till att det är sex veckor sedan jag låg på bb med en nykläckt liten baby.

Sex veckor har gått, det känns så konstigt att vi bara har haft henne i sex veckor, vad gjorde vi innan hon fanns? Men ändå så kort tid och i tankarna är hon fortfarande en ynklig liten baby med storlek 50 i kläderna och ettans blöjor vilket inte är fallet. Här har alla kläder i storlek 50 plockats bort för längesen och ettans och tvåans blöjor är också ett minne blott. Hon växer så det knakar, sover både ute och inne och oftast hela nätter, ibland vet jag inte ens om jag har ammat henne på natten eller inte och mest troligt har hon inte varit vaken alls men jag tankar henne fulltank på kvällen och så sover vi alla både skönt och länge.

Ett namn har hon också den lilla, ett fint namn. Vad hon skall heta berättar vi först efter dopet och när vi skall ha dop är ännu inte klart, snart, om en månad eller någon vecka. Jag borde verkligen ta tag i det och bestämma oss för ett datum, men först skall jag dricka kaffe och kanske sticka lite så länge barnen sover.

img_8029

Dagens baby med den senapsgula rompern på som jag stickade till Juno Mae och favoritbodyn som hon fått av Alexandra ♥

Ha en skön fredag!