Fredagsstädningen avklarad trodde jag tills jag insåg att vi har en vind som är minst lika stor och minst lika stökig. Suck för stort hus.

En sak har jag nästan helt färdigt för si så där elfte gången den här våren och det är att jag tvättat undan vinterkläderna, alla mössor, overaller och hanskar. Kommer det snö och kyla en gång till den här våren så hoppar jag på planet med ungarna och åker till varmare breddgrader för en sak är klar, vinterkläderna kommer inte fram förrän till hösten igen.

Nu är här lite mindre kläder i vår pyttelilla entre som rymmer en halv person åt gången och jag har en önskan om att förstora hallen genom att riva ut bastun och göra en utebastu istället så att vi skulle få lite mer förvaring för två vuxna, tre barn, barnvagnar och en hel massa ytterkläder som alla skall in samtidigt.

Jag har inte ens haft mattor på golven här efter att katten Bosse bitit sönder de vi hade sist och jag har sagt att det kommer nya mattor först när hallen blivit förstorad och när nytt golv är på plats men jag fick ge mig när jag inte klarade av att se det hemska missfärgade golvet längre och klickade hem nya jutemattor när jag hade en fin rabatt.

Men än har jag inte gett upp hoppet om en förstorad hall.

Jutemattorna och fårskinnsfällen kommer från Ellos (adlinks) och de fina Ernst korgarna har jag köpt från Lenas Shop.

Nu skall jag sätta mig i solen som tittar fram och lite senare jag visa er vilken underbar liten skatt jag fick mysa med igår ♥

Ha en skön dag!