Inlägget innehåller adlinks.

Idag när jag skulle föra barnen till parkverksamhet så såg jag att båda deras nytvättade overaller inte var så rena längre efter helgens utebad i lervälling. Jag hade då tvättat båda deras overaller två gånger förra veckan och de luktade och såg ut som att de aldrig någonsin sett en tvättmaskin, dessutom finns det snart inget tyg längre att tvätta om vädret fortsätter så här.

När jag körde dem till parken blev jag tipsad om fodrade regnkläder eftersom jag inte gillar att pracka på barnen först vinteroveraller och sedan regnkläder, dessutom har vi haft bra overaller som skall tåla vatten vilket de också gör men bor man på vår gård i vårt land då skall kläderna vara praktiska, varma och torra.

Just nu hittar ni en super fin rabatt hos Ellos.

25%  rabatt på hela beställningen * inklusive varumärken och möbler.

Erbjudandet aktiveras och dras av i kassan.

Villor*

Giltigt tom 4/4 2017 

Gäller nybeställning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, gäller ej prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, Ugg, Kavat, Odd Molly Home eller Spanx.

 

  1. Fleecefodrad regnoverall svart // 2. Fleecefodrad regnoverall rosa // 3. Didriksons Gummistövel //

Den HÄR fodrade regnoverallen klickade jag till Sonny Lou och så får jag hoppas att han håller sig både varm och torr ett litet tag innan sommaren kommer.

Juno Mae fick den  HÄR i färgen rosa.