Jag älskar verkligen den här gungan som vi har hängt upp i lekrummet, och om jag älskar den så vad tror ni att ungarna då gör. De är helt galna och slåss varje dag om vems tur det är att gunga och hur länge de får gunga på var. 

Vi har tidigare haft en gunga i vardagsrummet som vi slängde ut eftersom den inte var lämplig till ett barn och det blev mest att jag satt och gungade med barnen i famnen och sedan dess har jag varit på jakt efter en gunga som är säker men framför allt så bred att de inte faller av så lätt. Till min glädje hittade jag den här fina repgungan av märket Madam Stoltz i Blossomwebshop som motsvarade precis det jag ville ha.

Gungan som kommer från Blossom.fi hittar ni HÄR och nu har ni också möjlighet att få 10% på ett helt köp om ni uppger koden VICTORIA10 i kassan. En fin detalj i barnrummet som dessutom är rejält uppskattad av ungarna ♥

Inlägget i stolt samarbete med Blossom.fi