November och december månad är alltid jätte mycket firande för oss, det är kalas och festligheter nästan varje helg fram till jul och visst gillar jag festligheter men det kan också bli lite för mycket av det goda. Och det är just av det goda som jag har fått i mig lite för mycket av, mitt huvud värker idag för det behöver mera socker och barnen frågade direkt på morgonen om de kunde få äta tårta idag också.

Nej nu vill vi ha vardag och en sockerfri sådan. Undrar just hur det kommer att gå när jag skall baka till Sonny Lous fyraårs kalas som blir nu på lördag, någon med sockerabstinens kommer att slicka bakskålarna har jag på känn.

img_9028

Tänk om jag bara kunde nöja mig med denna söta bakelse istället för de med en massa grädde i, då hade jag inte haft den förskräckliga sockerabstinensen som jag har idag.

Nåja, nu borde här röjas för det ligger leksaker och gårdagens festkläder överallt i huset och morgonsysslorna är ännu inte gjorda, sen får jag väl koka soppa på spik för det är typ det enda som finns att göra middagen av. 

Vem hänger med mig på en sockenfri vecka? Eller åtminstone måndag och tisdag för på onsdag har jag säkert slickat bakskålarna, torsdag ätit en hel plåt med julstjärnor och fredag räknas ju till helg så då kan jag lika gärna skotta in en hel makuunipåse.

Tror ni jag behöver hjälp? På riktigt??