Jag brukar alltid sammanställa det gångna året med lite bilder och text som har varit, men den här gången håller jag mig till små bilder lite text och endast en del av min stickning.

Jag vill ändå tillägga att det här året började med en fruktansvärd händelse, som slutade väl. Vi var också väldigt mycket sjuka och fick uppleva två fina semesterveckor i Grekland. Vi hade en kanon sommar med mycket värme men också med mycket oro för älskade pappa. Jag har jobbat mycket och stickat ungefär lika mycket. Jag har njutit av dagar hemma med mina små och upplevt en ny milstolpe i livet när Sonny Lou började förskolan. Vi har fått ett nytt litet gudbarn att älska och så har jag blivit faster än en gång till en liten prinsessa.

Vilket år. Så otroligt fint och jag går in i ett nytt med hjärtat fullt av tacksamhet ♥

 1. Lilos sommardröm blev till. 2. Änglavingeromper till en liten Rebecka. 3. Lilos festromper.  4. Presidentparet fick en baby och ett par Tova-liten. 5. Lilla Isbjörns Romper blev till. 6. Blomster shorts blev äntligen ett mönster. 7. Lilla Isbjörns Romper till en liten Måns. 8. Lilos Sommardröm. 9. Lennox fick en Isbjörns hoodie.

1.Lilo Kay hängde i Grekland med sin  nya Lilo Kjolen. 2. Lilo Kay fick en Änglavinge Romper och det blev ett nytt mönster. 3 Lilos Sommardröm. 4. Sonny Lou och Robin i matchande kläder. 5. Jag och Juno Mae rockade också i matchande kläder på Grekland. 6. Pappas Isbjörnströja och Sonny Lou Sweater tillsammans med Familjen sotarmössor. 7. Jag gjorde mig en Mammas Gullvinge top på varma Grekland. 8. Min Juno flicka i sin Lilo kjol. 9. Mammas Gullvinge blev ett mönster.

1.Lilo Kay i sina nya Prinsesshorts. 2. Lilla Gullvinge blev ett nytt mönster. 3. Juno Mae fick ett par Prinsessbloomers. 4. Det blev ett par Prinsesshorts utan volanger. 5. Sonny Lou fick ett nytt linne, och ett nytt mönster blev till – Lilla Farfarslinne. 6. Abbe blev med Isbjörnshoodie.  7. Gullvingeheldress blev till mitt i sommarvärmen. 8. Jag tovade små skor till en liten sessa. 9. Lilo Kay fick också en liten Lilla Gullvinge.

 1. Det kom in rasande söta mössor i min shop och Lilo Kay fick en ny heldress. 2. Trion i matchande kläder och attityd. 3. Isbjörnsheldress till fasters Lilja. 4. Isbjörnsheldress till lilla Vincent. 5 My Chunky Sweater blev till. 6. Två par Lilla Björne. 7. Lilo Kay i sin nya mössa. 8. Gullvingeheldress. 9. Lilo Kay fick också en egen Isbjörns Heldress.

1. Årets Julkläder, Juno Romper. 2. Silky Sweater blev en favorit. 3. Juno Mae i sin Juno Kjol. 4. Lite stickat till lilla Vincent. 5. Årets Julkort. 6. Årets sista plagg av pinnen, Juno Romper. 7. My Chunky Sweater i nytt härligt garn. 8. Silky Sweater till en fin Ottilia. 9. Min Lilo flicka i sin Lilos festromper.

 

Jag vill önska alla mina kunder, läsare och samarbetspartners ett riktigt Gott Nytt år!

Kram Victoria