Om jag kunde så skulle jag ge er en stor bukett med blommor och jag är så ödmjukt tacksam för alla ni som varje dag klickar in er här och vill läsa min blogg.

Igår blev jag verkligen överväldigad av alla fina kommentarer. Jag hade lust att skrika ut min glädje samtidigt som jag grät floder. Jag har läst varenda en, här, Facebook och på Instagram och det är längesen jag har varit så rörd.

Jag önskar också att jag på något sätt kunde se era kreationer, ni som stickar, virkar eller syr och jag lovar att ni skulle inspirera mig tillbaka. Utan er läsare skulle inte lykkeliten finnas och även ni som inte alls handarbetar, har hus eller familj och ändå fortsätter kika in här, det värmer ♥

Jag vill säga ett ödmjukt tack, ni gav mig en spark i baken och gjorde min fredag till en av de bästa fredagar på länge.

img_4917

Tänk att just jag har världens finaste läsare ♥

Stor kram till er alla.