Det är med darrande händer jag skriver detta inlägg och jag har undrat många gånger under dagen vad jag egentligen har dragit igång med. Men nu är det gjort så nu är det bara att tuta och köra.

 

Jag har gått och blivit med webshop!! Företagare blev jag redan i slutet av december men det har jag varit längre än så i tankarna.

Efter en miljon timmar, vakna nätter och massor av hårt jobb och jag är inte ens i närheten av mål, jag kommer aldrig att komma i mål, men idag har jag kommit till ett delmål. Och jag är så stolt att jag nästan spricker. Allt detta för ett yttepytte företag som kommer att sälja mönster och så småningom produkter gör mig så hjärtans glad. Och väldigt nervös.

För tillfället ekar det lite tomt där ja, men eftersom jag vet att det är så många som velat ha mönster till Isbjörns Hoodie så valde vi att köra igång och så uppdateras webshopen eftersom. Jag vill också gärna ha synpunkter och frågor om det är något ni funderar över eller om det krånglar med betalningen. 

Samtidigt måste jag passa på att ge min webdesigner Robert Bamm som ni hittar HÄR en stor eloge, utan honom och hans hjälp hade det hela inte blivit av.

Ni hittar min webshop HÄR eller så kan ni gå direkt till den under menyfliken i bloggens headerbild.

Men nu kära ni, in med er och kolla, beställ ett mönster och slå dig ner i soffan med stickor och garn.