Här sköter vi, myser i timmar och försöker anpassa hela familjen till en liten nykomling. För mannen och mig skulle det gå lätt den här gången, vi har ju vanan inne liksom.

För mellan barnet heller inga problem, hon har ju fått en egen levande docka, vem tackar inte nej till det.

Dock har det stora barnet tagit det hårdare än vad jag trodde, det är inte så lätt att få en till lillasyster som stjäl tid från hans mamma och som dessutom alla tycker är galet söt. Men nu känns det faktiskt som att vi börjar landa lite mera och vi försöker alla vårt bästa för att anpassa oss till vår nya situation.

IMG_7222

Igår blev vår lillasyster en vecka och vi åkte alla in till Du&Vi för att ta lite newborn foton av vår nya skatt och samtidigt passade vi på att få med hela familjen på några bilder. Till min stora förvåning så gick det väldig bra och barnen skötte sig bäst av alla gångerna vi har varit hos Karolina.

IMG_7223

En liten blomkrans på huvudet, lite tyll och lite stickat, så blev hon så fin den lilla.

Den vita volang rompern stickade jag när jag hade värkar och bara väntade på att hon skulle titta ut och den passade precis till en liten skrutt.

Garnet är ett Drops Alpaca Silk från Vörå Handarbetsaffär som jag haft länge i min garnkorg här hemma och mönstret kommer från Gustav & Berta Babyhefte 2016.

Jag har gjort om mönstret lite på rompern och flyttat volangerna närmare varandra och så har jag använt samma garn till både volang och dräkt.

Blomkransen beställde jag från Sunds Trädgård och den blev precis så söt som jag ville.

Nu väntar vi bara på att få se bilderna och jag är så glad att vi gjorde fotograferingen, för som hon växer den här tjejen så vill jag ha lite bilder sedan så att jag inte glömmer hur liten hon faktiskt var.