Till alla Blomster Romper stickare.

Av någon konstig anledning som jag ännu inte har listat ut hur, så har några som köpt mönstren via webshopen fått ett mönster där minsta storlekens maskor inte stämmer. Alla har har inte fått samma mönster och jag har absolut ingen aning om vad som har hänt eftersom jag själv inte har det felaktiga mönstret. Därför ber jag er, kära ni. Alla ni som har köpt ett mönster där minsta storlekens maskor på framstycket inte stämmer, sänd ett mail till mig på snellmmanvictoria@gmail.com så skickar jag nytt korrekt mönster till er.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt misstag men skyller delvis på att jag jobbat i nattmössan, gubben kan jag inte skylla på den här gången.

Ni borde egentligen ha ett helt gäng Blomster. Kram, kram ♥

Inlägget i samarbete med Lykkeliten Design