Som jag har tjatat om en dagbädd sedan vi gjorde om vardagsrummet i höstas och efter att jag har fått massor av fina tips om vart vi kunde hitta en lämplig sådan så är det så dags att jag tar och visar er vad det sist och slutligen blev, även om den har funnits i huset ett bra tag redan.

Jag hade tänkt mig en större sådan, i mörkblå sammet eller liknande, men när jag väl skulle klicka hem den så fanns den inte kvar (typiskt mig att fundera för länge) så då blev valet mellan den här och en annan större dagbädd i sammet och valet var ganska svårt eftersom Robin ville ha en skön och jag en fin. Idag är jag glad över att jag förlorade, för ett bättre val hade vi nog inte kunnat göra. 

Under hela påskhelgen när jag var sjuk i ryggskott, hög feber och öroninflammation så låg jag där så fort tillfällen gavs och skönare säng kunde jag inte ha haft om man bortser från det onda då förstås. 

Idag har Robin tagit över den och det gör mig glad, nu kan han ligga där medan jag sitter i soffan och stickar och det är mycket mera harmoniskt att se på än den gamla rottingsoffan vi hade vars soffkuddar aldrig hölls på plats. Dagbädden har fått 10 p av 10 möjliga och det är inte illa för att komma från Robin.

Jag ger den också höga poäng och en stor del av de höga poängen är att: den har ett bra pris, den är skön och det bästa, ifall att jag skulle tröttna så kan den också få flytta ut. 

Ni hittar dagbädden här och dynan här (adlinks).