Här mitt bland all glädje och sorg så bjuder jag in till vårt vardagsrum en solig sportlovs dag som denna. Kan vara goda uppdateringar varvat med vackra blommor, utehäng med fint sällskap och det iskalla men vackra vädret som gör sitt till. Dessutom skall jag dra en fullspäckad kurs ikväll, vilket är lika kul varje gång.

Just nu är jag på jakt efter en fin dagbädd till vardagsrummet eftersom rottingsoffan vi har (syns inte i bild) skall få flytta på utsidan till våren och dessutom fungerar den endast som någon slags vagn eller dylikt att knuffa runt i hela huset eller som stomme till ungarnas kojbygge och jag är konstant förargad över hur den rymmer från rum till rum.

Jag har länge kikat på en fin dagbädd härifrån och nu när jag fick tillåtelse av min äkta hälft att beställa den eftersom han också är lika frustrerad över situationen som jag, (kanske för att det är han som alltid hamnar att plocka upp alla kuddarna) så var förstås dagbädden slut. Är jag förvånad, nejdå.

Så hit med era bästa tips på fina dagbäddar som inte kostar skjortan eller är av den klumpiga sorten. Jag ogillar nämligen att spendera mina alltför korta dagar på att leta runt på nätet eller ännu värre gå runt i affärer.

1. Matta hittar ni här. 2. Soffbordet eller den gamla dörren kommer från vårt uthus. 3. Taklampan härifrån. 4. Rottingfåtöljen är ett gammalt loppisfynd. 5. Fårfäll härifrån.

Inlägget innehåller adlinks.

Alla tips är välkomna ♥