I samarbete med Marks & Rosengren

Igår kväll drog jag min allra första stickkurs och rackarns vad roligt det var. Bara att få träffa en hel hop jätte fina människor som alla har en sak gemensamt – att lära sig sticka, sen också att någon faktiskt kom och redan har bokat in sig till nästa stickkurs som vi kommer ordna, det är ju också helt galet roligt.

Så mysig miljö inne hos Marks & Rosengren och det känns nästan som att sitta i mormors vardagsrum och sticka, mormor får väl stå för mig den här gången då eftersom det är ju oftast mormödrar som brukar vara den som lär ut.

Pauliina stickade på fint och jag är så otroligt imponerad av alla som kom, önskar dock att jag hade haft dubbelt mera tid med var och en.

Så många små rompers blev lagt på stickorna under kvällen.

Kvällens yngsta och sötaste deltagare höll ställningarna medan hans mamma stickade, och det bästa för mig med kvällen förutom att lära ut mitt största intresse, det var att få träffa alla fina människor.

Dine stod för allt det goda plus mycket mer.

Här läggs det upp till babymössor och jag längtar redan till nästa kurstillfälle när jag får se vad alla de som väljer att komma på en fortsättning har haft för sig under månaden som gått.

Det som är det bästa med kursen det är att alla kan komma, oavsett tidigare stickerfarenheter. Vi jämför oss inte med varandra utan alla gör detta för att lära sig något och för att det är så fantastiskt roligt.

Nästa kurs blir av onsdagen den 22 mars kl 18-21 och det finns ännu några platser kvar. Anmäla kan man till mig på snellmanvictoria@gmail.com eller till Marks & Rosengren.