Äntligen lite sommarvärme till oss också. Jag njuter som aldrig förr och har samlat på mig en massa guldkorn att plocka fram i november när höstmoodet infaller.

Något jag kommer att minnas från sommaren -17 är min lilla Juno flicka med alla sina små husdjur, den ena “sötare” än den andra och jag bara ryser vid blotta tanken på en slemmig grodkyss eller alla kompis sniglar som finns i var och varannan hink på gården. Att det sen står härliga till när lilla Mose snigeln eller Lovis grodan har gått på rymning och hinkarna hittas tomma eller när någon av dem har dött av den icke så barmhärtiga beröringen, det är sånt jag också kommer att minnas ♥

Juno Maes gula byxor som används flitigt (på bilderna har hon satt dem bak-fram och det funkar det också 😉 ) Byxorna har jag stickat i Drops Cotton Merino och mönstret som jag ändrat lite kommer från Paelas.

Njut av den sista julidagen denna sommar, det skall jag.

Kram