image-16-09-2016-at-14-34

En ny vecka, igen. Det känns som att vi bara har måndagar och fredagar hela tiden och jag kan ytterligare räkna ner en vecka i graviditeten, om jag vill eller inte. Det liksom susar till i magen när jag tänker på hur lite jag faktiskt har kvar, om jag riktigt börjar tänka vad det innebär. Nu känns det tryggt och bra, jag vet vad vi har men inte vad vi skall få, även om jag längtar sjukt mycket efter vår lilla skatt som hela tiden gör sig påmind inne i magen.

Det är också lite med skräckblandad förtjusning som jag ser framemot förlossningen och precis i skrivandets stund så känns det nästan som en omöjlig sak att göra tills jag några minuter senare kan komma på hur häftigt det är att jag skall få uppleva det stora igen. Känslorna pendlar upp och ner, likaså mitt mående. Ibland mår jag toppen och vissa dagar som inatt, inte så bra (föredrar dock sängen framför badrumsgolvet) men det är också så svårt att välja hur man skall må och även om jag tror att jag skall dö under nätterna av mitt illamående så har jag glömt allt det hemska efter några timmars sömn. Visst är kroppen och knoppen allt bra ändå.

Det om det. Idag har jag fått gjort sånt som lämnat på hög även om det är småsaker, jag har också fixat en graviditetsförsäkning på babyn och det känns bra nu även om de är så rackarns dyra, men vi vill ändå inte vara utan en försäkring.

Hur har ni gjort, har ni tagit graviditetsförsäkring eller har ni varit utan?

Nu skall kvällen njutas av mitt fina nyinköpta garn från Marks & Rosengren och den här gången tillsammans med virknålen.