Lite biler från en fin vecka.

En liten brunbjörn till ett älskat fadderbarn blev äntligen levererat, inte personligen dock som vi hade planerat men istället fick han ett paket i sin postlåda. En postlåda som är väldigt långt bort från vår egen och som jag saknar att den vore lite närmare. 

(Mönstret till isbjörnhoodien hittas här)

Det har blivit två vändor till Uleåborg, i onsdags med syster Isabella för att hälsa på vårt älskade syskonbarn som gör fantastiska framsteg på sjukhus och så i lördags tillsammans med min lilla familj för att leka av oss på Superpark och förstås så hann vi också med ett besök på sjukhuset ♥

Med andra ord så har det blivit lite bilstrikk och just nu stickar jag med underbara Kos garnet. Fantastiskt.

Som vi har hängt, jag och mina muntergök”ar” ♥

Dessutom har jag har fått finpost i lådan. Det händer inte så ofta vill jag lova. 

Och så har vi avslutat med att fira älsklingen på hans födelsedag med gräddtårta och paket.

En riktigt kalas vecka med andra ord och idag har jag allt att vara tacksam över.

Önskar er en fin vecka ♥