Idag var en lite annorlunda dag än vanligt. Jag var bjuden till Larsmo högstadium, Cronhjelms skolan för att föreläsa eller prata om min blogg och företag tillsammans med två andra bloggare, Lina som driver bloggen Linas blogg om träning och Ellen som bloggar på blejk, fejt & fab. 

Det var så roligt att vara tillbaka på Cronhjelmsskolan som jag aldrig hann gå i själv men som jag vikarierade i innan jag flyttade till Sverige. Skolan var sig lik och eleverna orkade lyssna vilket är ett gott tecken 😉 och nästan alla lärarna var de samma som jag hade när jag gick i högstadiet. Underbara hela bunten.

Nu hoppas jag att redan från och med ikväll läser alla elever en bok (Ellen), tar sig ett rejält träningspass (Lina) och slutligen stickar ett par sockor. Nejdå, men jag hoppas att vi kunde inspirera någon på något sätt och framför allt vågar vara sig själva och samtidigt påminna att det som syns på bloggen endast är en glansbild. För tillfället ser vårt hus ut som ett slagfält, jag sitter med flottiga mjukisbyxor, barnen har tjafsat hela kvällen och på det kreativa planet har det inte skett några stordåd. Med detta vill jag alltså säga, tro inte på allt du ser eller läser i sociala medier, idyllen kan vara långt ifrån verklighet.

Ha en fin kväll ♥

Ellen, Lina och jag.