Igår hade jag flera saker på min att göra lista (som inte existerar i praktiken) kanske därför som min lista aldrig blir gjord, jag borde skaffa mig en på riktigt.  Jag skulle egentligen uträtta flera ärenden i stan men gjorde ett mycket bättre val och stannade hemma och glad är jag för det.

Det finns en pott nedanför våra grannars hus, den potten har vi aldrig visat för våra barn sommartid och jag hoppas att de inte kommer sig för att bada där nu eftersom den inte är badvänligt precis, (månne det inte bor krokodiler där under isen, för visst fick man dra en liten vitlögn, eller?!)

Nu är den iallafall helt kanon med tjock is som håller för hela byn.

img_0359

Lyckan att få låna faffas fyrhjuling.

img_0351

Och att få tolka efter med kälken.

img_0332

Här i riktig Bullerby anda. Hundar, ungar, mammor och pappor.

Jag tror inte att vi hade kunnat bo på ett bättre ställe ♥

img_0369

img_0338

Han som stod för den brunbrända maten.

img_0379

Det vore mycket säkrare ifall jag höll mig till mina stickor och garn.

Den här helgen har varit mycket välbehövligt och jag har tagit igen några av mina missade sömntimmar. Den lilla har tänder på gång, eller det har hon haft nu säkert i en månad och vi trodde att hon skulle få tänder redan till julen men ännu har de inte kommit fram fast hon är så svullen i mun och jätte irriterad. Ifall hon är som sina syskon så borde de kika fram i dagarna.

Ha en fortsatt skön helg.