Här kommer en snabbt hej och en liten sneak peek på tjejernas rum som är under process, eller det hänger mest på mig nu med inredning, krokar, tavlor osv.

Robin har varit så duktig och målat med olika nyanser färg som jag slarvat hem och det är inte lite må jag säga men nu känner jag mig rätt så nöjd med flickornas rum, även om det tog ett tag att få till den rätta nyansen.

Färgen är den bästa hittills även om den kunde ha varit lite murrigare och mindre lila så har den ändå den rätta nyansen smutsrosa över sig och det är nog tack vare Pamela på Biskops som förstod precis vad jag ville ha.

Juno Mae har fått en gammal Irjala säng som vi hittade i vårt uthus, den är lite stor, lite ful och lite sned efter att ha blivit tappad från vår balkong när vi försökte få upp den på vår vind men hon är nöjd och glad över åbäket.

Den underbara sittdynan i tvättat lin är det bästa köpet hos oss, vi som tillbringar nästan all vår tid på golvet ligger ofta hela högen tillsammans, dessutom är den så fin att jag vill ha den överallt och önskar att vi haft en till för nu flyttas den från rum till rum.

HÄR (adlinks) hittar ni dynan och nu till -25%.

Nu gäller det att göra klart det sista i alla barnrum så att jag får börja med vårt sovrum, vardagsrum och kvist som också skall få sig en omgång med mål och tapeter. Så spännande.