För några veckor sedan blev jag inbjuden till Strömsö som bloggare/gäst för att vara med under en tv-inspelning med påskpyssel som tema, jag tackade såklart ja och åkte till Strömsö tillsammans med Lilo Kay som stal hela showen.

Jag var lite nervös hur Lilo Kay skulle vara med tanke på att hennes humör de senaste veckorna inte har varit på topp och hon skrek hela dagen innan och varken sov eller åt något alls. Jag var också helt utmattad efter att ha fått alldeles för få sömntimmar och kände att hela kvällen kommer att bli en flopp med Lilo Kay som bara skriker men tji fick jag. Har ingen aning om vad som hände, jag tror inte att hon grät en gång under hela kvällen fast hon varken sovit eller ätit, hon jollrade glatt och tog kamerorna som aldrig förr. Tror bestämt att vi har en potentiell barnskådis här, hehe. 

Här tillsammans programledaren Lee Esselström.

Bakom kulisserna.

Så fina påskpyssel som de andra gjorde.

Mitt pyssel som jag gjorde kommer jag att dela med mig lite senare.

Vi hade en helt fantastisk fin kväll tillsammans Lee, Sandra, jag, Sandra och Nina och jag fick aldrig den känslan att det fanns några kameror i huset utan vi var bara ett gäng som pysslade en vanlig onsdagkväll. STORT tack till Strömsögänget för en super fin kväll och samvaro ♥

Programmet kommer att sändas söndagen den 9 april klockan 17.25.