Nu behöver jag er hjälp, alla ni som burit era barn i bärsele, sjal, manduca, ergobaby osv. Vad eller vilket bäralternativ skulle ni rekommendera till mig. Jag känner att det är något som jag behöver för att få vardagen att rulla med två “stora” barn och ett spädbarn sedan när Robins pappaledighet är slut, men vilken djungel det är. Jag är alldeles matt i kroppen efter ett jag suttit och läst på om olika alternativ och nu är jag ännu mera förvirrad än innan.

Det måste vara enkelt och lätt att få på känner jag, och samtidigt skall den vara ergonomiskt för babyn och för mig. Den behöver heller inte kosta en hel förmögenhet men det viktigaste är att jag enkelt skall kunna använda och bära min lilla älskling nära mig så att det är bekvämt för oss båda.

Så hit med era bästa tips alla mammor ♥

untitled

Bildkällor: babybjörn, stokke, ergobaby.