Grått och kyligt, men naturen bjuder på vackra färger istället. Jag gillar att vi får dra ullkläderna på och jag gillar årstiden. Att jag har kommit i en fas av husdrömmar den kunde jag inte tro för en vecka sedan men här går jag och drömmer om en ny kåk all vaken tid samtidigt som jag har så svårt att tänka tanken, vi utan vårt 1700-tals hus.

Sådana tankar hos mig samtidigt som jag är förnöjd och glad med det vi har, men vem vet, allt är väl till salu för rätt pris. Eller hur var det?

Förresten, någon som har bra tips på ny barnvagn, känner att det är dags att släppa vår Bugaboo Donkey eftersom vi inte längre behöver syskonvagnen och jag är helt ute och seglar på djupt vatten när det gäller andra märken. En bra, snygg och smidig sittvagn som fungerar i snö och samtidigt är ombonad för lillans dagliga tupplur utomhus. Var skall jag ens leta?