Inlägget i samarbete med Aveo

Gokväll alla fina. Hoppas ni haft en skön kvinnodag allesammans, kvinna som man.

Dagen till ära vill jag stolt presentera min nya samarbetspartner Aveo som har en lång erfarenhet av inredningsplanering, trender, arbetsergonomi, belysningsplanering och mycket, mycket mera. Dessutom en helt fantastisk webshop med tapeter, belysning, kakel, inredning osv. 

Nu har Aveo dessutom -20% på hela Ferm Living sortimentet och vad passar bättre än det så där lagom tills vi skall börja inreda Sonny Lous nya rum. 

Webshopen hittar ni HÄR

Jag vill ha allt till hans nya rum och jag vet inte hur jag skall våga visa honom collaget jag gjort för jag vet att han kommer att bli lika kär som jag i tapeten, han som leker indian och tältar på vardagsrumsgolvet varje dag. Spegeln är iallfall på väg hem till oss och sen får vi väl slåss om var den skall hänga.

1. Tapet // 2. Lampa // 3. Tidningsställ // 4. Spegel

Kika in och låt dig inspireras.