Jag har tipsat om det förr och jag gör det en gång till för att det är så värt allt slask, plask och sura miner. 

Fodrade regnoveraller, halleluja för det.

Varje gång det blir klottväder så kan man undra hur jag stod ut innan dessa varma och sköna regnoverallerna hittade till oss. Okej, vi har väldigt mycket vatten på vår gård (det borde dräneras vid något rikt tillfälle) och våra ungar älskar att bada, med eller utan kläder på, så för mig har dessa overallerna räddad många blöta och leriga stunder. Dessutom håller sig barnen varma utan att svettas och det enda gångerna jag har sett att de har varit våta om fötterna är när det har kommit in vatten genom stövelskaften för att de bokstavligen har simmat i någon större pöl.

Jag får ofta frågan om vilka storlekar jag har till barnen och till Sonny Lou kan vi fortfarande ha storlek 116 även fast han har normalt 122 på overaller och Juno Mae har storlek 104.

Lilo Kay som ännu inte har haft någon egen men som också hon har ärvt syskonens badintresse därför klickade jag hem en till henne i storlek 86 alldeles nyss. Overallerna tar snabbt slut och nu är det dessutom 20% så jag passade på för en lite billigare slant.

Fodrade regnkläder finns här.

Inlägget innehåller adlinks.

1. Fodrad regnoverall // 2. Fodrad Viking stövel // 3. Fodrade regnhandskar .