I torsdagskväll blev Jennifer rejält överraskad med en babyshower hemma hos oss. Hon som trodde att kvällen skulle tillbringas hos Amanda blev något förvånad när ett helt gäng med presenter och kakbord väntade hos oss istället.

Jag hade tänkt att jag skulle ta bilder innan men som vanligt är jag en tidsoptimist och hade tusen andra saker att göra innan alla gästerna kom, bland annat hade jag en tid hos massören och kom hem ungefär samtidigt som gästerna anlände. Amanda hade som tur varit här och hjälp mig under dagen, annars hade jag nog stått och hängt upp pom pomps ännu.

Såklart skall det vara vide, till en videunge.

Istället för den sedvanliga blöjtårtan gjorde Amanda och jag en luftballong istället, med en massa fina grejer i korgen.

Kakbordet blev bara större och större för varje gäst som anlände.

Den blivande mormodern hade bakat en ljuvligt god tårta.

I korgen hade vi stoppat ner bland annat mockasiner som Amanda sytt, Tova-Liten, napphållare, blöjor, nappar osv.

Vår köksö förvandlades till presentbord och den blivande mamman fick så mycket fina grejer till babyn.

Jag lyckades inte fånga många bilder av alla inblandade under kvällen, direkt jag var framme med kameran försvann alla spårlöst. En bild bjuder jag på när Jennifer öppnade sina presenter för att ni skall se att jag inte var ensam om att äta alla tårtorna själv, även om det kändes så när kvällen var slut.

Förstår ni att jag är mätt ännu 😉

Tusen tack till alla som var med och gjorde kvällen.

Nu väntar vi bara på den lilla videungen ♥