Idag är hon elva dagar gammal den lilla och det var dags för vårt första rådgivningsbesök.

Eftersom hon vägde endast ynka 2990 gr när hon föddes så ville barnläkaren att vi skulle följa upp hennes vikt varje vecka tills hon väger 3500 gr och det här skulle då bli vårt första besök. Jag anade innan vi åkte att vår lilla groda med sina runda äppelkinder och sina många dubbelhakor inte skulle behöva komma på fler besök och ja, så rätt jag hade. Hon knep guldmedalj redan innan jag hade lagt henne på vågen och det var med blandade känslor jag insåg att vår yttepytte baby snart har vuxit ifatt sina storasyskon. 

IMG_7297

Ni skall veta att jag njuter av denna tös och önskar mig mest av allt att babytiden skulle förlängas med det dubbla.

IMG_7291

Fast ännu är hon så liten, det lilla namnlösa knytet ♥