Vissa dagar känns som att de har börjat redan igår och aldrig riktigt tar slut och idag är en sådan dag när jag sätter mig ner och inser att det faktiskt är för första gången jag sitter ner förutom när jag körde bil om det nu räknas som att sätta sig ned.

Även om jag haft en ganska jobbig dag idag så vände det när Robin kom hem och tog över ställningarna så att jag och lillan kunde åka iväg med min storebror för att handla kostym till sommarens absoluta höjdpunkt. Det är nämligen någon som skall gifta sig hos oss och iiih så spännande det är.

Här med min stiliga och ogifte storebror..

..några veckor till, sen är det försent alla singelbrudar hehe. Nejdå, det är försent redan, han har världens finaste blivande fru och jag kunde inte vara lyckligare för hans skull.

Vi hittade det vi sökte på stan så nu är det bara för oss att vänta på dagen D och det gör vi så med spänning ♥