Inlägget i samarbete med Carry Me Cradle

IMG_7012

Vet ni, jag har fått äran att bädda för den lilla babyn i den finaste vaggan som finns. Vår baby skall få sova i en Carry Me Cradle designad av Kezia Pakalén.

IMG_7011

Att få bädda klart och göra rum för den lille i en vagga som är tillverkad i organiska material där liggdelen är gjord av ylle och stommen i ask, känns så rätt för mig.

Att sedan kunna lyfta bort liggdelen från stommen och låta vår lilla skatt ligga i sängen mellan oss eller bära runt babyn i den fina yllesängen känns också så rätt. Jag är helt övertygad om att detta är en vagga som kommer att vandra runt i huset tillsammans med oss.

IMG_7015

Kezia har inspirerats av gamla finska vaggor och jag är helt övertygad om att detta inte är det sista vi har sett av hennes otroligt vackra design.

Det jag gillar extra mycket med vaggan är att den är så djup vilket gör att babyn kommer känns sig ombonad och trygg.

IMG_7017 (1)

Att  det står en Carry Me Cradle i vårt sovrum och bara väntar på ett litet knyte, det är för mig materiell lycka samtidigt som det också är så stort och fint, tänk att vi snart skall få bädda ner det finaste vi har i den finaste vaggan jag sett ♥

Vill du veta mera om vaggan så kolla in Carry Me Cradle´s hemsida eller kontakta Kezia HÄR.