I samarbete med Lykkeliten Design.

Här är hon, lika glad som jag känner mig exakt nu. Min lilla ängel i sin Änglavinge Romper. 

Hon är glad för att det var någon som busade bakom kameran och jag är glad för att mönster äntligen är klart och ligger ute så där ett år och några månader senare.

Det är ett mirakel att jag har lyckats åstadkomma ett klart mönster när jag helst sitter ute och stickar i solen, för det är ju det som är det bästa med våren när man kan sitta ute, dricka kaffe och sticka några maskor medan barnen plockar stenar och samlar små “husdjur” på burk. Tänk att den kom till slut ändå. 

Vill ni också sitta på terrassen och sticka lite änglavingar så finns mönster att köpas här.

Rompern har jag stickat i Sandnes Duo, en bomull/ull blandning som är ett av mina absoluta favoritgarn och en färgkarta to die for. Mönstret är relativt enkelt och lätt, samt snabbstickat med en masktäthet på 22 m på 10 cm.

Den första Änglavinge Rompern gjorde jag till henne när hon var tre månader och jag är glad över att jag skrev ner mönstret på en skrynklig klottlapp och ännu gladare över att jag lyckades tyda mina kråkfötter sådär ett och några månader senare. (Att jag gråter krokodiltårar när jag ser bilden är en annan sak och min enda önskan för tillfället är att jag skulle få snusa på dessa ljuvliga tremånaders äppelkinder igen).