Så här förvånade blev vi i lördags när jag loggade in på min mail och jag bokstavligen var bombarderad med mail om varför min webbsida inte fungerar.

Jag förstod ingenting och blev först lite irriterad över att sidan låg nere utan förvarning och så ringde jag som vanligt till min webdesigner (världens bästa Robert som alltid hjälper mig när det är något jag inte vet eller om något strular och så löser han det alltid, på ett eller annat sätt) och frågade varför man inte kommer in på min blogg eller webshop.

Efter att Robert hade kollat upp saken så förstod vi att min sida var överbelastad av den enkla anledningen att en gullig tjej hade lagt upp sin fina isbjörnshoodie som hon stickat och länkat till mig på flera Facebook grupper.

Tänk att så lite som att någon delar sitt arbete på en facebookgrupp leder till att det blir storm på min sida och jag säljer mönster som aldrig förr.

Det om något är galet och helt fantastiskt, jag som ännu inte riktigt har förstått att någon ens vill köpa mina mönster och nu säljs de världen över.

Allting började med denna hoodie.

Ett mönster som jag tog fram till Sonny Lou för att alla tröjor och mönster jag köpte till honom var för korta i ryggen och han hade ett önskemål om att tröjan skulle ha en ficka.

Jag satt i soffan och stickade när Robin kastade ett öga på mitt halvfärdiga jobb och frågade vad jag stickade. Jag minns att jag kände mig lite besvärad när jag förklarade min vision eftersom han annars är ganska ointresserad av alla mina projekt och när han nu visade sitt intresse så kändes mitt arbete lite simpelt. När Robin hade sett på min halvfärdiga tröja så bad han mig att inte dela med mig av mönstret till någon eftersom han tyckte det var så fint. Där och då väcktes något i mig och följande vecka hade jag startat ett företag.

På den vägen är det och idag har Isbjörnshoodien fått sällskap av bland annat Mammas Isbjörnshoodie som också har blivit en stor favorit.

Idag känner jag mig så rikt välsignad och tacksam över att jag kan vara hemma med mina barn på dagarna och göra det jag brinner för om kvällarna, tänk om jag hade trott det den där höstkvällen när jag lade upp maskor till Sonny Lous första Isbjörnshoodie ♥ 

I samarbete med mitt företag Lykkeliten Design