Sist jag skrev här, var det för min egen överlevnad och ja vi fortsätter på samma spår förutom att det nu är för någon annans överlevnad.

Barnen är sjuka och allt borde vara som vanligt även om det inte är “vabruari” ännu. (Nåja, vi brukar ju aldrig gå enligt kalendern när det gäller sjukdomar utan vi kör mest all in med lite av allt hela året).

Jag har sett insidan av huset de sista veckorna och uthuset ibland när jag har hämtat ved så mycket mer än så har jag inte att komma med. Vi överlever och nej det går ingen nöd på oss vi kunde ha det betydligt värre.

Idag hurrar jag faktiskt för att vi har en fungerande sjukvård som jag kan överlämna mina barn till när mina egna kunskaper och min egen omsorg inte räcker till, att jag får överlämna det finaste jag har i någon annans händer och veta att de gör allt i sin makt för att ta reda på varför barnet är sjukt.

Det räcker för mig även om jag just idag inte har behövt denna sjukvård så har det funnits dagar under det nya året när jag har varit trygg i detta och känt att vårt lilla sjukhus som även det med sina brister har så mycket mera än bara brister. Jag önskar att vi kunde fortsätta få ha den möjligheten att alltid köra samma korta sträcka när vi behöver och veta att just inom detta hus jobbar de bästa sjuksystrarna och barnläkarna som alltid gör sitt allra, allra bästa för just mitt barn.

Så även denna kyliga måndag fortsätter jag att ge av min egen omsorg och badda feberheta pannor och veta att det finns hjälp runt hörnet ifall jag själv inte räcker till och det räcker så gott för mig ♥

Något annat som jag hurrar för är Lilo Kays stickade Juno Romper som hon har på sig på bild. Så varm och skön när vi vill ha lite annat på oss än pyjamas och morgontofflor och jag är så glad över valet att sticka i en tråd Tilia (silk mohair) och en tråd Arwetta. Nu önskar jag bara att storasyster skulle ge mig tillåtelse att göra en klänning till henne i samma garn och färg men där är vi inte riktigt än. Så att, den dagen lär nog inte komma.

Nu skall jag kasta in en pinne i brasan och dricka min femtielfte kaffekopp för dagen!

Ha det gott!