Hej, hej!

Jag märker att det blir bara längre och längre mellan gångerna här men precis nu så har jag släppt prestationerna kring allt vad jobb och blogg heter. Jag jobbar när jag hinner och det är som en liten mini “semester” jag har plockat till mig eftersom jag vet att det snart blir full rulle igen.

Vad gör jag då under mina “lediga” dagar?

Jo jag sitter eller går med mitt lilla barn och hennes nalle i famnen. Alltid. Precis hela tiden. Och jag njuter så det är galet.

Det är som balsam för själen när hon kryper upp i min famn och vi ligger i soffan utan att göra något vettigt alls. Syskonen leker så bra med varandra och vet knappt om att det finns en värld utanför deras lekar. Det finns dock ett litet problem när jag skall göra hushållssysslor eller ha syskonen i famnen, eftersom det är hon som har ensamrätten om mig. Snabbt som blixten kommer hennes vilja fram och det finns ingen, och då menar jag ingen som klarar av hennes höga toner. Jag har ett evigt susande och tjutande i öronen som har uppstått när våra viljor korsas. Det går verkligen inte att ta miste om vem som bossar i detta hus.

Imorse när vi alla låg och sov så vaknade hon först av alla som vanligt och innan jag hann kliva upp för att hämta henne hörde jag hur Juno Mae väste: Sluta skrik, du väcker min mamma!! Bra när någon vet vad mamma behöver 😉

Något jag också borde testa är en ergobaby, dels för att ha här hemma när inget annat än famnen duger och dels när vi skall på vår utlandsresa till våren, men kan tänka mig att det är ett överflödigt tyg mellan oss som retar gallfeber på tösen. Jag hade lånat av min svägerska när hon var en liten baby men då fungerade den inte alls och jag tycke bara det var krångligt att ta av och på så nu vet jag inte om det är värt  att köpa en sprillans ny för att kanske bara använda en gång. Ni som har lite större barn, är det värt att köpa när barnet är över året eller är det något som bara blir liggandes i skåpet?

Ha en fin dag!