När livet stannar upp helt plötsligt och allt blir till en enda stor karusell där tårarna aldrig riktigt tar slut.

Idag gråter vi mest glädjetårar men samtidigt så ber jag er också att ni orkar fortsätta komma ihåg mitt lilla syskonbarn som kämpar på sjukhus efter en bilolycka. Han är en riktig krigare och kämpe som gör otroliga framsteg men utan alla böner och omtanke hade det helt klart varit betydligt tuffare. Så fortsätt gärna ge ert stöd till familjen.

Nu fortsätter det mesta som vanligt för oss andra och livet rullar vidare även om våra tankar befinner sig på en annan plats. Jag har äntligen orkat plocka fram mina stickor och garn som har legat en hel vecka i min stickkorg och så tänker jag faktiskt dra stickkurs i morgonkväll igen. De ni.

Det finns endast några ströplatser kvar så kom med ni också ifall ni känner er trötta på allt vad skidor och korvgrillning heter.

Mera information hittar ni HÄR.

Så här såg det ut på det senaste kurstillfället som vi hade i januari.

Lite kända ansikten för er som läser bloggar. Bland annat Simone som kom ända från Vasa för att lära sig sticka och jag är så otroligt imponerad av vad alla åstadkommer och sen att jag ofta får ta del av färdiga resultat via mail. Sådant gör mig extra glad.

Miljön och trogna kursdeltagare det är också sådant jag blir glad av ♥

Massor av inspiration.

Snacka om talang.

Och det näst bästa. Fikat ♥

Som sagt, några ströplatser kvar och finns det intresse ännu så drar vi det sista kurstillfället den 27.3.

Välkommen!