Jag tror det är en av de bästa förmiddagarna i veckan när vi tankar lite egentid hon och jag. Vi brukar om vädret är bra hänga på terrassen och idag var vädret verkligen sportlovs fint, nej ursäkta jag menar majkalas fint.

Men va gör det om det är lite snö på marken när vi får sitta i solen och bara vara, utan en supergnällig lillasyster som stjäl den mesta av mammas tid, eller att häva sig mot en storebror som kan allt.

Vi började med att skotta fram bänken som låg under all snö och jag lovade mig själv att inte tänka fult, solen lös iallafall och dessutom var det varmt i luften.

Vår fyrbente vän hänger som vanligt med i ur och skur.

En som längtar lika mycket som jag till sommar och solbad.

Äppelträdet i bakgrunden fick sig en omgång i eftermiddags av personalen från Sunds Trädgård. Trädet har inte blivit beskuret på många, många år och kvistarna har växt mer uppåt än ut så det kändes skönt att någon med kunskap gjorde en rejäl beskäring nu och så får jag själv försöka mig på en nästa år.

Vi som älskar dessa stunder, hon med sin trip och jag med min kaffe ♥

Jag har lovat en recension av overallerna som jag beställde härifrån för ett tag sedan och helt ärligt tänker jag varje dag på hur jag gjorde innan vi hade dem. Inte en enda gång har barnen klagat på att de fryser eller svettas och inte en enda gång har jag klagat på dyngsura overaller som måste tvättas för jämnan. Värt varenda cent.

Den HÄR (adlinks) beställde jag till Sonny Lou och HÄR (adlinks) hittar ni Juno Maes. Båda overallerna är nu till -25%.