Kanske är det våren eller så är jag helt enkelt för mycket hemma men nu vill jag bara förändra i hela huset.

Vårt vardagsrum har jag haft väldigt svårt för, och de som har följt mig ett tag vet att jag inte riktigt har kunna känna mig som hemma här och hela rummet har andats graviditet och illamående så fort jag har gått förbi, (mitt hemska graviditets illamående förföljer mig ännu från när jag bar Lilo Kay och jag förknippar vardagsrummet och illamående tillsammans, kanske för att det var i soffan jag låg utan att ens kunna lyfta huvudet).

Nu har jag möblerat om och känner att saker och ting börjar falla på sin plats, men har saknat ett tillräckligt stort soffbord som inte ser för fjuttigt ut i det stora rummet och samtidigt stå kvar på sin plats när två vilda kids stormar genom rummet, men jag har inte hittat något som har känts rätt. Tills igår.

Jag gick upp på vinden och såg vårt soffbord i allrummet bara stå å vänta på att få komma ner och ta hedersplatsen i vardagsrummet och väl nere satt det perfekt.

Jag sa till Robin efter att ha suttit ett tag i rummet och känt in mig att här kanske jag kan bo 😉  (inte lätt att vara gift med mig).

Det tråkiga är att nu saknar vi bord på vinden och jag tror att det lär dröja innan jag hittar det rätta.

Bordet har vi gjort av en gammal dörr som jag hann rädda innan Robin slängde det i brasan.

Nästa projekt efter lekrummet och flickornas rum blir dessa sterila väggar att få lite färg.

Matta hittas HÄR och får fäll hittas HÄR (adlinks).

Nu skall jag dricka mitt eftermiddagskaffe och förhoppningsvis sticka en maska eller två så länge flickorna sover och Sonny Lou är i dagklubben. 

Jag vill också påminna om kvällens stickkurs för dig som ännu är intresserad att det har kommit in två avbokningar alldeles nyss. 

Ännu finns chans för dig att komma och sticka tillsammans med mig och ett gäng andra glada. Kursen hålls vid Marks & Rosengren i Jakobstad kl 18-21 och då dricker vi kaffe, äter bulle och stickar. Kursen kostar 10€

Varmt välkommen med, anmälning görs till mig eller till Marks.