Inlägget innehåller adlinks.

Nu har julen helt och hållet åkt ut och jag bara längtar efter lite nytt i inredningsväg och speciellt till vårt sovrum. Vi beslöt innan julen att inte köpa några julklappar till varandra och istället köpa nya sängkläder. Att det var min idé är ju ganska uppenbart och jag tror att Robin har glömt eller förträngt vad vi kom överens om. Vilken tur att mitt minne inte sviker när det gäller viktiga saker.

Nu har jag ett inspirations collage på vad jag önskar och så får vi hoppas att det går vägen för allting ligger redan i köpkorgen och bara väntar att få checkas ut, det gäller att passa på när det är rabatt.

20% RABATT

bedroom-ellos

1. Sänghimmel // 2. Taklampa // 3. Vägglampa // 4. Påslakan // 5. Sängkappa //

Jag har länge velat ha en Baldakin eller sänghimmel men vet inte hur den kommer fungera med lågt och snedtak, ifall den inte fungerar över vår säng får vi pröva över Juno Maes säng när vi fixar om i tjejerna rum.

Få 20% rabatt på din beställning* – inkl mängder av varumärken och möbler!

Kod 355402

*Vilkor

Nybeställning på kläder, skor, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor.

Gäller max en gång per kund t.o.m 15.01.2017.

Kan ej erbjudas med andra erbjudande, prissänkta varor eller varor märkta med “kampanjpris” eller “design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly Home är undantaget rabatten. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.